Kertomalla Paranee

Tavoitteena on kehittää syövänhoitoa Suomessa

Kysyttäessä ihmisiltä heille tärkeistä arvoista, nousee terveys aina kärkisijoille. Toiveena on mahdollisimman terve elämä sekä itselle että läheisille. Aina tuo toive ei toteudu – vakava sairaus voi kohdata kenet tahansa, milloin tahansa. Onneksi voimme kuitenkin olla ylpeitä sairaanhoidosta Suomessa. Esimerkiksi syövän osalta hoitotulokset ovat maailman huippua. Olemme maailman kärkeä myös terveyteen liittyvissä teknologisissa keksinnöissä.

Suomessa on jo nyt ratkaisuja, joilla voitaisiin saada tehokkaampi hoitokokonaisuus, tyytyväisemmät potilaat, kustannussäästöjä tai nämä kaikki samalla kertaa. Haasteena on, että havaitut ongelmat ja keksityt ratkaisut eivät kohtaa.

Syövänhoitoa ja potilaan elämänlaatua tulee edelleen parantaa.

Projektin osapuolia yhdistää palava halu ymmärtää, mitkä asiat kaipaavat parantamista ja miten ongelmat olisivat ratkaistavissa.

Tähän tarvitsemme potilaiden, terveydenhuollon henkilöstön ja innovatiivisten yritysten apua. Uskomme, että asiat ja ideat jalostuvat, kun niitä pohditaan yhdessä. Uudenlaisella yhteistyöllä haluamme saavuttaa konkreettisia tuloksia ja tyytyväisiä potilaita. Vain kertomalla asioita saadaan parannettua!

Projektin eteneminen:

Vaihe 1.
Kerro ehdotuksesi!

Onko Sinulla tai läheiselläsi kokemusta sairaanhoidosta, erityisesti syövän osalta? Tai oletko terveydenhuollon ammattilainen? Kerro meille mikä syöpähoidossa ja potilaan arjessa voisi toimia paremmin. Me lupaamme tehdä kaikkemme löytääksemme toimijat joiden avulla asian voisi ratkaista.

Ajatuksia, ideoita ja ehdotuksia kerättiin kampanjasivustollamme 1.4.2016 – 31.7. 2016 välisenä aikana. Sivustolla voit lukea esimerkkejä siitä mitä ehdotuksiamme saimme.

Vaihe 2.
Etsitään ratkaisu haasteisiin!

Uskomme siihen, että asiat ja ideat jalostuvat, kun niitä pohditaan yhdessä. Ratkaisujen etsimisessä sekä palvelujen ja toimintamallien kehittämisessä käytämme apunamme laajaa yritysverkostoa.

Ensimmäisen vaiheen aikana saaduista haasteista olemme valinneet neljä keskeistä joihin etsimme ratkaisuja. Keräämme vastauksia 31.10.2016 asti, joten kerrothan ehdotuksesi pian!

Vaihe 3.
Parhaiden ratkaisujen julkaiseminen ja hyödyntäminen!

Tavoitteena on saada konkreettisia uudistuksia aikaiseksi, joten tässä vaiheessa julkaistaan parhaimmat ideat sekä saatetaan toimijat ja päätöksentekijät yhteen. Usein pienikin uusi idea voi tuoda ison hyödyn. Lisäksi toiveena on löytää ideoita, jotka todella parantavat syövänhoitoa ja sairaaloiden toimintatapoja Suomessa sekä luovat uutta liiketoimintaa ja kasvua.