Vielä ehdit mukaan vaikuttamaan

Kertomalla paranee -hanke on ollut esillä laajasti HUS:ssa, mm. julisteita ja flyereita on jaettu osastoilla potilaille ja omaisille. Osastonhoitajat ovat olleet innostuneita ja halukkaita jakamaa hankkeen tietoa niin potilaisille ja omaisille kuin omalle henkilökunnalleenkin. Hanke on myös ollut esillä ympäri Suomen HYKS Syöpäkeskuksen eri yhteistyökumppaneille. Palaute on joka puolelta ollut positiivinen. Tällaista tarvitaan.

Ehdotuksia sivustolle on tullut runsaasti, erilaisia tietoteknisistä ratkaisuista vertaistukeen ja potilaan kohtaamiseen. Monet asiat voidaan korjata heti pienillä muutoksilla. Sillä välin HYKS Syöpäkeskus pyrkii kehittämään toimintaansa jatkuvasti.

Syöpätautien klinikan aulan viihtyisyyttä on parannettu askel kerrallaan. Nyt aulassa on potilaita, omaisia ja muita vierailijoita tervehtimässä aulaemäntä, joka myös tarvittaessa opastaa sairaalassa liikkumista. Sädehoito-osastolla on pysyvä valokuvanäyttely ja uusien tilojen suunnittelussa otetaan huomioon entistä enemmän potilaiden viihtyvyys.

Aulassa toimii myös Potilastukipiste OLKAn vertaistukipiste, jossa potilaat voivat jakaa kokemuksiaan vapaaehtoisten kanssa.

Jos siis mielessäsi on jokin ihan pienikin asia, jonka voisit ajatella parantavan toimintaamme, käy jakamassa se meille. Juuri sinun mielipiteelläsi on väliä.

Nyt jäämme vain odottamaan, mitä kaikkea hienoa pääsemme kehittämään ja rakentamaan juuri teidän ajatustenne pohjalta!